Post by icexcredvalme on Feb 5, 2022 11:33:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ până la experiență ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
12 momente-cheie în gaming în 2020 - Mindcraft Stories
De ce acest joc online funcționează chiar și fără internet, este atât de amuzant, ar trebui să lucrezi la asta, iar personajele arată ca minecraft, așa că schimbă-l dacă poți și dă-le un aspect mai neted și amuzant ca băieții de toamnă și de fiecare dată când joc acest joc primesc aceleași niveluri, așa că remediați și această problemă și puteți adăuga mai multe efecte sonore bune, așa că va fi o experiență grozavă în jocul acestui joc, asta este tot ce am vrut să vă spun după ce am jucat acest joc timp de aproximativ 15 zile.
Fall Dudes (Early Access) Arcade orgy
E foarte tare si daca nu are grafice ca fall guys nu conteaza
Copiatura toamna baieti!!! Într-un fel e fain ca e pe telefon si intr-un fel naspa. Da e naspa
Fall Dudes (Early Access) আর্কেড uwe
Nu se poate juca lag
Acesta este un joc minunat cu o varietate de niveluri. Singura mea plângere este că au promis că vor aduce multiplayer pe 5 octombrie, dar nu l-au lansat până la această dată (14 noiembrie)
Fall Dudes (Early Access) Arkádové dsvh
Am 2 plângeri referitoare la jocul 3d toamna dudes 1.ai spus că atunci când vei finaliza un nivel va apărea ecranul de încărcare că 80/ glitch s-a remediat, dar de ce 80/ glitch-ul meu nu s-a rezolvat??? 2. Nu pot găsi opțiunea de alăturare beta și nu pot juca multiplayer. Totul este în regulă. Jocul este foarte bun. Placut, dar vă rog să remediați aceste 2 erori. Mulțumesc
Fall Guys de pe wish
Super fain jocu 😉
Fall Dudes (Early Access) Arkadne igre kkt
Tare joc
Multiplayer plsssss
Încă îngheață la 80% și încă nu are multiplayer? Credeam că azi a fost ziua!
Vă rog, cineva să îmbunătățească serverul acestui joc. Este atât de rău și vă rog să aduceți vechiul control înapoi pentru că nu sunt capabil să controlez personajul așa cum obișnuiam să controlez înainte.
Misto rău updetul!!!
Acest joc este foarte bun, dar am o problemă, m-am conectat la acest joc prin google play, dar nu m-am conectat, voi câștiga acest joc, dar coroana mea arată 0, vă rog ajutați-mă și adăugați jocul multiplayer și adăugați o funcție pentru a te juca cu prietenii, te rog, acest joc este foarte bun 👍
Nu înțeleg de ce face asta, dar când am deschis jocul când l-am instalat prima dată, scrie ceva de genul problemei de conexiune, deși sunt deja conectat la wifi. Am incercat deja sa il deschid de multe ori, tot nu merge. De ce? Nici măcar nu am încercat jocul încă. Eram atât de încântată să încerc, dar tocmai s-a terminat așa. Încercați să remediați problema și, probabil, îi voi da șansa de a încerca din nou acest joc.
Jocul este distractiv, dar din cauza aceluiași nivel din nou și din nou ne face să ne plictisim, așa că vă rugăm să adăugați mai mult nivel
Atât de mult gunoi lag până în punctul în care nici măcar nu mă pot mișca. În schimb, jucați toamna, fără întârziere. Dacă ar exista stele negative, aș vota stele infinite negative, este atât de rău. Nu vă lăsați de acele recenzii de bot.
Ofer 5 stele pentru joc, dar trebuie să dezvoltați multe lucruri precum înghețarea camerei la persoana a 3-a, timpul de realizare a meciurilor cât mai mic posibil și butonul de ieșire din ultimul joc sau trecerea cu degetul este greu să închideți jocul, în general, jocul este mult noroc pentru viitor o zi frumoasa...
Cel mai tare joc
Lag🙄
Jocul e bun, dar trebuie mai multe nivele si multityplayer si sa primesc bani dupa meci.
Dau acestui joc 3 stele pentru că atârnă atât de mult și nu există atât de multe hărți și nu putem juca multiplayer cu prietenii noștri și nu ne putem schimba avtar-ul și, de asemenea, vă rugăm să schimbați numele în fall dudes numai nu fall dudes 3d dacă vei aduce 1000 de hărți multiplayer setări avtar nume va avea 1 miliard de descărcări Mulțumesc.
Jocul e bun
Vă rugăm să adăugați mai multe niveluri și da, acest joc este bun, dar nivelul final este întotdeauna același, vă rugăm să îl schimbați și totul este bine, dar doar 4 stele îmbunătățiți-l. Jur că voi acorda 5 stele și vreau să spun că există o mulțime de roboți, mulțumesc.
Fall Dudes (Early Access) Arkade xbtp
Voi acorda 5 stele dacă achiziția mea este corectată. Am cumpărat ninja pentru a elimina reclamele și nu l-am primit niciodată și încă mai am reclame.. Îmi place jocul în afară de asta! Cu siguranță distractiv cu siguranță. Actualizare-remediat.
Fain, jocul e free și e chiar ok.
Există o mulțime de îmbunătățiri. Trebuie să spun că noile niveluri sunt cele mai interesante. Îmi place labirintul rotund uimește până acum, aș putea spune că, băieți, instalați-l. Verific zilnic actualizările pentru a găsi noi niveluri. Abia aștept următoarea actualizare. O solicitare pentru dvs., deoarece oferiți peps în joc, așa că o luăm vizionarea reclamelor, dar pentru a umple bara va trebui să urmărim multe reclame, așa că vă rugăm să reduceți numărul de reclame care trebuie vizionate, vă rog, este o cerere umilă..... Eu sper să răspunzi și să găsești o cale.
Ar putea sa adauge betal pass
Nici măcar o stea nu merită, e cel mai cancer joc de pe planetă, plin de buguri, etc. doar luați-vă fall guys normal e decat 80 de lei -_-
Vă rog, puteți adăuga hexagonul, confruntarea cu sărituri și alte niveluri, așa că le putem arăta și băieților adevărați de toamnă că putem juca și în multiplayer toamna dudes din 5 octombrie. Vă rog, vă rog să adăugați mai multe niveluri. Dar... jocul este uimitor omg Prima dată când iubesc orice joc minunat ☺️ daaaaaaaa... modul multiplayer va veni în curând. Mulțumesc foarte mult pentru jocul Pepup Studios. 😚😚😚 Da băiete, da multiplayer yeeee 😚😚😚
Bug: dacă mergem la joc, jucătorul este încă afișat în timp ce se populează, așa cum este afișat în hol. Cu excepția acelui joc minunat care așteaptă multiplayerul
Varza rău de tot! Nu recomand!
Fall Dudes (Early Access) Arcade orgy
Cel mai de cacat joc pe care l-am jucat vreodata merita o stea